Social Facebook
Social Youtube

Pufin FAQ

1. Câte persoane pot intra optim în aplicaţie?

Numărul de persoane poate să fie nelimitat.

2. Se pot genera rapoarte de acţiune post event?

Se pot genera rapoarte atât calitativ dar şi cantitativ: câte persoane au fost active în aplicaţie, câte persoane au răspuns la toate întrebările etc. Se pot trimite şi rapoarte calitative prin care se pot analiza echipele dpdv al rezolvării misiunilor. Cât de repede s-au rezolvat misiunile în comparaţie cu alte echipe, sau ce nivel calitativ au materialele inserate în aplicaţie de echipa ta.

3. Trebuie să-şi instaleze toţi participanţii aplicaţia în telefon?

Pentru teambuildingul la distanta,DA.

4. Unde este mai potrivită această aplicaţie? Indoor sau outdoor?

Probele se pot transmite şi gestiona în ambele medii. Este la fel de potrivit să foloseşti aplicaţia atât indoor cât şi outdoor.

5. Ce costuri sunt?

Costurile sunt în funcţie de mai mulţi factori. Ce resurse externe sunt necesare, număr de traineri, pregătirea scenariului. Se pot gestiona evenimente reuşite cu scenarii care nu presupun elemente ajutătoare şi totul este gestionat de un singur trainer sau sunt scenarii în care la fiecare probă este nevoie de set-up şi trainer specializat. Ca exemplu, pentru teambuildingul la distanta costul incepe de la 16 euro / participant.

6. Cât durează?

Misiunile pot fi rezolvate în 3 minute sau se pot propune misiuni în care sunt necesare mai multe ore; ca medie, pentru 5-6 misiuni este ideal un număr de 5-6 ore. Partea de premiere, debrief este separată şi poate să dureze de la 10 minute la mai multe ore.